Tuotteet hakusanalla parantavat näytöllä (5)

Aloe Vera Mazerat, luomu

Aloe Vera Mazerat, luomu

Aloe Vera -öljymazerointi, luomu auringonkukkaöljypohjainen, on vaaleankeltainen ja lähes hajuton. Tässä miedossa öljyssä käytetään luomu Aloe Vera -geeliä (saadusta tuoreista Aloe Vera Barbadensis Miller -lehdistä), joka mazerataan hienostuneessa luomu-auringonkukkaöljyssä ja suodatetaan sen jälkeen. Se sisältää runsaasti linolihappoa sekä öljyhappoa ja palmitiinihappoa. Meidän Aloe Vera -öljymazerointi, luomu, toimii suojakerroksena iholla ja auttaa ihoa säätelemään kosteustasapainoaan. INCI: Helianthus Annuus Seed Oil / Aloe Barbadensis Leaf Extract Ainesosat: Palmitiinihappo: 5-8 % Öljyhappo: 14-42 % Linolihappo: 48-74 % Myrkyllistä Aloinia ei ole mukana. Käyttö: Kosmetiikka
Kukui-pähkinäöljy

Kukui-pähkinäöljy

Kukuinussöljy saadaan kukuinussipuusta, jota kutsutaan myös valopuunaksi. Tämä puu kuuluu maitosyöppöjen perheeseen. Alun perin se kasvoi Havaijin vuorenrinteillä ja rotkoissa, mutta nykyään sitä löytyy myös Polynesiasta, Etelä-Aasiasta, Australiasta ja Ceylonista. Puulla on valkoisia tai vaaleanpunaisia kukkia, joista kehittyvät vihreät, pyöreät hedelmät. Nämä koostuvat kovasta kuoresta, joka sisältää kaksi kovaa, kivimäistä hedelmää. Aikuiset puut tuottavat 35-45 kg hedelmiä vuodessa. Öljy saadaan uuttamalla, kuuma- tai kylmäpuristamalla, ja se suodatetaan ja puhdistetaan tai jalostetaan hellävaraisesti. Öljy on vaaleankeltaista tai oranssia ja sillä on hapan, ruohoinen ja osittain kemiallinen tuoksu. Se erottuu korkeasta tyydyttymättömien rasvahappojen, kuten linoli- tai linoleenihapon, pitoisuudestaan, joka voi olla jopa 90%. Se on siten yksi öljyistä, joissa on korkein rasvahappopitoisuus. CAS-nro: 8015-80-3 Väri: kirkas tai oranssi Haju: hapan, ruohoinen, osittain hieman kemiallinen Säilyvyys: 18 kuukautta INCI Eurooppa: Aleurites Moluccana Seed Oil INCI USA: Aleurites Moluccana Seed Oil Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna ja ilmatiiviissä suljetussa astiassa Laatu: kylmäpuristettu, kbA
Tahiitin vaniljatangot

Tahiitin vaniljatangot

Reilusti kaupattu gourmet-laatu Tuotetiedot: Pituus 15 - 18 cm Alkuperä: Papua-Uusi-Guinea Sydämelliset makunoteet Sato: 2020 Parasta ennen: 12/2022 Reilusti kaupattu gourmet-laatu Tahitensis-vanilja Tahitensis-vaniljamme tulee Papua-Uuden-Guinean itäosasta Madangin alueelta sekä Länsi-Papualta, joka on Indonesian osa saaresta. Se edustaa (kuten alkuperäinen Tahiti) ei klassista vaniljan aromia, vaan loistaa sydämellisesti hedelmäisillä nuoteilla. Ilmaiseksi jokaisen tilauksen mukana saat dynaamisen e-reseptikirjamme, josta löydät eksklusiivisia reseptiehdotuksia. Laajennamme tätä säännöllisesti, jotta löydät aina uusia reseptejä vaniljallesi.
Siirappi

Siirappi

Melassi on erittäin viskoosinen siirappi, jonka väri vaihtelee tummanruskeasta mustaan. Raaka-aineena elintarviketeollisuudessa melassi tarjoaa tyypillisen lakritsimaun, joka on katkera ja makea, sekä luonnollista väriä – kaikki ilman E-numeroiden käyttöä.
Kourabie Nea Karvali

Kourabie Nea Karvali

Kreikkalainen Erikoisuus Käsintehty Kourabiedesilla on pehmeä, täyteläinen maku ja ne sisältävät kokonaisia, rapeita manteleita, jotka on päällystetty hienolla tomusokerilla. 450 g